Një dajë si Labi, ja çka bën për nipin në ditën e parë të shkollës

Labinot Gashi është moderatori i njohur dhe shumë i pëlqyer kosovar.
Mori famë të madhe që në daljen e parë dhe tani ai është pjesë e pandashme e televizionit, përcjell ORAinfo.
Ai është afër publikut edhe me postime të ndryshme në rrjete sociale.
Sot, ai ka publikuar një foto të nipit të tij, e për të cilin ka zgjedhur fjalët më të bukura për ta uruar për ditën e parë të shkollës./ORAinfo/

Labinot Gashi është moderatori i njohur dhe shumë i pëlqyer kosovar.

Mori famë të madhe që në daljen e parë dhe tani ai është pjesë e pandashme e televizionit, përcjell ORAinfo.

Ai është afër publikut edhe me postime të ndryshme në rrjete sociale.

Sot, ai ka publikuar një foto të nipit të tij, e për të cilin ka zgjedhur fjalët më të bukura për ta uruar për ditën e parë të shkollës./ORAinfo/

lexo lajmin